admin

Ziua B -Masă Critică Piatra Neamţ 26 Mai 2017

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Ziua B -Masă Critică Piatra Neamţ 26 Mai 2017

Ziua B, un nou început , o ediție pentru care au fost dezbateri serioase și constructive, emoții și griji. O ediție pentru pasionații de plimbări pe bicicletă, pentru proaspat debutanți care ni se alătură pentru prima dată, pentru împătimiți și pentru toți cei care doresc să se alăture mișcării Masă Critică, o mișcare alături de oameni cu spirit frumos!
Regulament MASĂ CRITICĂ PIATRA NEAMȚ

1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la marșul Masă Critică Piatra Neamț.

1.2. Organizatorul evenimentului menționat este Asociația FII ACTIV.

1.3. “Masa Critică” este un marș unde sunt admise biciclete de orice tip, în bună stare de funcţionare și dotate conform Codului Rutier.

1.4. Participarea este gratuită. Masa Critică nu este un produs sau serviciu oferit contracost, ci este o manifestare sportivă pentru amatori a cărei organizare și desfășurare este posibilă datorită exclusiv contribuțiilor sponsorilor/partenerilor, precum și datorită pasiunii noastre pentru mișcarea în natură, a muncii în afara joburilor permanente și a dedicației voluntarilor noștri.

1.5. Fiecare participant declară că îşi dă acordul ca imaginea sa fie folosite în materialele de promovare ale evenimentului sub formă de fotografii, afişe, filme, interviuri etc., în mod gratuit şi necenzurat.

1.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza participarea la marș, din motive obiective, precum: lipsa echipamentului obligatoriu, abaterea de pe traseul stabilit in vederea scurtării traseului, limbaj vulgar, înjurături. Organizatorul poate interzice luarea startului sau continuarea marșului pentru orice persoană dacă acesta se prezintă în stare de slăbiciune evidentă, boală, epuizare fizică sau psihică.

1.7. Organizatorul poate modifica oricând traseul sau poate anula/opri marșul dacă aceasta nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă.

  1. Obligațiile participanților

2.1. Fiecare participant este obligat să respecte regulile de circulaţie, conform O.U.G. nr. 195/2002, republicată, privind circulaţia pe drumurile publice. Fiecare participant eszte răspunzător pentru orice încălcare a prevederior acestuia.

2.2. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.

2.3. În cazul copiilor sub 14 ani, aceștia pot participa doar în condițiile în care bicicleta nu este prevazută cu roți ajutătoare, putându-se deplasa cu o viteză care să nu jeneze mersul întregii coloane, deplasandu-se doar prin forța corpului ciclistului, fără vreun ajutor extern: împingerea de către altă persoană.

2.4. Casca de protecţie este recomandată pentru adulți si obligatorie pentru copii sub 14 ani și trebuie purtată pe toată durata desfăşurării marșului. Refuzul purtării acesteia atrage eliminarea din marș.

2.5. Fiecare participant își asumă întreaga responsabilitate pentru starea lui de sănătate.

2.6. Participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile/instrucţiunile organizatorului şi ale voluntarilor.

2.7. În caz de pană, reparaţii, căzătură, accidentare etc. traseul trebuie eliberat cât mai repede pentru a face posibilă trecerea celorlalţi participanti sau a echipelor de salvare.

2.8. Orice participant trebuie să dea dovadă de fair play pe toată durata marșului.

#masacriticapiatraneamt
#masacritica2017
#mandrucasuntpietrean

One Response to Ziua B -Masă Critică Piatra Neamţ 26 Mai 2017

  1. Pingback: Au infrant organele si politicienii de duzina | Pagina alba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *