Dumi

Ȋntâmpină Ciclaton la Piatra Neamţ

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Ȋntâmpină Ciclaton la Piatra Neamţ

Ciclatonul este un eveniment sportiv caritabil care își propune să pună în mișcare rotile educației. Pe scurt, scopul său este de a strânge fonduri pentru 5 proiecte educaționale care au potențialul să schimbe viitorul copiilor și tinerilor incluși în programe. Cauzele despre care este vorba sunt: Impact, Zburd prin educație, Da-ti pasiunea mai departeDe-a arhitectura și ARDOR-Tabăra de leadership pentru instructori de dezbate.

Evenimentul se va desfășura între 5 și 9 octombrie, va porni și se va încheie în Miercurea Ciuc. Inimile cicliștilor noștri vor bate sprinten în orașele din inima Moldovei, prin Piatra Neamț, Humulești, Voroneț, Suceava, Botoșani, Iași, Roman, Bacău și Moinești. Pe întreg parcursul de 700 de kilometri vor pedala 30 de cicliști de anduranță, iar pe segmente se vor putea înscrie și cicliști temerari. Fiecare ciclist (de anduranță sau temerar) va pedala pentru o cauza pe care și-a ales-o dintre cele 5, iar susținătorii săi vor dona în contul respectivului proiect.

Cum poți susține educația, pedalând în turul Ciclaton 2016?
– Alege un proiect educațional din cele 5 propuse;
– Înscrie-te pe www.ciclaton.ro
– Devino ambasador al proiectului ales și strânge fonduri promovându-l cu imaginație în rândul prietenilor, cunoștințelor sau colegilor!
– Start la pedalat: 5 octombrie, Miercurea Ciuc!

Dacă vrei să susții unul dintre cele 5 proiecte educaționale devenind ciclist de segment la Ciclaton 2016, iată cum va arăta kit-ul tău de traseu:

-produse de la Farmaciile Help Net, marca Jamieson Romania
-produse Himalaya Herbal Healthcare Romania
-kit antipană Fakir Protectie Antipana
-voucher Suunto pentru discount de 100 de lei
-voucher Spokes pentru discount 25% la achiziționarea unei ședințe de Bike Fitting
-tricou de bumbac Ciclaton
-număr de bicicletă
-diplomă de participare
-medalie
-brățară Ciclaton
-sticker Ciclaton
-kit de fundraising Ciclaton
-…și bineînțeles, posibilitatea de a participa pe un segment al turului Ciclaton 2016!

Daca simţi însă că rezonezi mai mult cu altă cauză educaţională din cele 5 pe care le propune Ciclaton atunci poţi face donaţii pentru oricare dintre ele aici.

Ciclaton a fost imaginat și construit de o echipă de voluntari pasionați de un ritm de viata sănătos, care cred în ideea că educaţia îmbogăţeşte și care își doresc să dea mai departe comunității în care trăiesc și cresc o parte din ceea ce sunt.

Pe site Ciclaton și s-a dat startul la înscrieri, astfel că deja s-au strâns susținători și mai mulți cicliști temerari au răspuns afirmativ provocării.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *