Dumi

Family fun camping

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Oferă-i copilului tău momente de poveste!
Dacă vrei să retrăieşti amintiri din camping dar şi să îi insufli celui mic această pasiune ţi-am pregătit un weekend la cort pentru tine şi piciul tău. Vom descoperi frumuseţile aflate la doar câţiva paşi de casă, vom face o incursiune în istoria locului, drumeţii şi plimbări cu caiacul şi, cu siguranţă, vom dormi o noapte în cort.
Va fi muzică şi entuziasm, poveşti şi foc de tabară…şi momente de povestit.

De ce ai alege programul FAMILY FUN CAMPING?

În această zi veți învăța că supraviețuirea pe munte se face numai în echipă, alături de familia si prietenii voștri și, veţi ajunge repede să descoperiți comorile și frumusețile munților. În plus prin activităţile şi jocurile pe care vi le propunem copiii cât şi părinţii vor exersa prin joc diferitele abilităti şi calităţi precum independenţa, creativitatea, curiozitatea, capacitatea de adaptare la schimbare şi de a rezolva diverse probleme în echipă. Jocurile şi activitatile propuse de programul Family Fun Camping vor menţine o atmosferă antrenantă şi de voie bună, veţi învăţa şi vă veţi distra în acelaşi timp!
În plus!
Activitățile sunt în aer liber (drumeții, tehnici de supraveţuire, caiac, desen, slackline);
Deschis copiilor cu vârste cuprinse între 5-12 ani;
Programul este flexibil, adaptat nevoilor celor mici și… celor mari;
Accesul facil, prin localizarea în imediata proximitate a lacului Bâtca Doamnei;
Spațiu generos;

Veniţi cu noi ca să învăţaţi într-un mod plăcut, sigur şi distractiv cum să ieşiţi în sigurantă la cort cu familia şi cum să fiţi independenţi în natură. Mai jos programul detaliat al zilei în camping.
Investiţia în starea de bine a familiei tale: 50 lei/ persoana
A IV-a persoană are gratuitate

Program

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *